‘Gépjármű’ kategória archívum

Eljött a a nagy nap

2011.04.12-e nagy nap volt az életünkben, hosszadalmas egyeztetések és hosszas utazások után végre megérkezett délután Mezőcsátra az új fecskendőnk. Bár a fecskendő nem teljesen új, de sokkal korszerűbb a régi Gaz66-osnál. A fecskendő frissen műszakizott, így már másnap csak a málházás következett, így ismét vonulóképes egyesületünk, két hetes kihagyás után. Ez idő alatt 5 káreset volt Mezőcsáton, szerencsére mind kisebb tüzek. A gépjármű beszerzését Vályi Lajosnak köszönhetjük, aki teljes egészében magára vállalta a vételár kifizetését. Még egyszer köszönjük.

Elkészült a gépjárműfecskendő

Hosszú várakozás után végre elkészült a fecskendőnk. 2010.06.29-én elhoztuk a fecskendőnket szivattyúfelújítás után Nyíregyházáról. Azóta voltunk már gyakorolni a gyerekekkel is, nagyon jól működik.

Szervíz

Az egyesület gépjárműfecskendője a Nyíregyházi tűzoltóság javítóműhelyében van, ahol a szakemberek megpróbálják megjavítani a szivattyúnkat. Rúbóczki Zoltán az Ajaki öte parancsnoka segítségével jutott a fecskendőnk Nyíregyházára. Reméljük a versenyig elkészül.

Műszaki vizsga

Március 9-én sikeres műszaki vizsgát tett a tűzoltóautónk. Így megint van egy évünk működni, bár a nagyon szűkös anyagi helyzet miatt nagyon nem egyszerű.

Kategóriák