‘Videók’ kategória archívum

Tűzoltóverseny

2011.09.03-án tűzoltóversenyen vettünk részt Borsodnádasdon, ahol színvonalas versenyben 14 csapat közül sikerült egy harmadik és egy ötödik helyezést elhoznunk. A versenyről láthatnak videót.

Kuli Sándor Emlékverseny

2011.08.06-án került sor Mezőcsáton a Kuli Sándor Kettesfogathajtó Emlékversenyre, ahol az egyesület a biztosítást látta el, a közönség láthatott egy tűzoltó-bemutatót is. A lovas szakosztály az egyik állandó támogatója egyesületünknek.

Bemutató a Gimnáziumban

06.03-án a diák-önkormányzati nap keretében bemutatót tartottunk az Országos Mentőszolgálat mezőcsáti szakembereivel illetve a Tiszaújvárosi tűzoltókkal karöltve, videó hamarosan látható lesz az eseményről.

Videó

Készült egy videó a Tiszaújvárosi Tűzoltóság B csoportjáról, azért tesszük közzé, mert ebben a csoportban is több önkéntes tűzoltó van, a videót Budai Flórián készítette.

Az iskola karácsonyfája

2010.12.08.-án Tiszatarjánba mentünk az iskola karácsonyfájáért, a fát az iskola igazgatónője ajánlotta fel. A kivágás könnyen ment, a szállítás már nem annyira, két helyi lakos illetve Csetneki Imre nyugalmazott tűzoltó volt a segítségünkre. Nélkülük nem ment volna, itthon már több segítségünk akadt, egyesületi tagok és a iskolai dolgozók személyében. Nemsokára helyére kerülhetett a fa, örülünk, hogy segíthettünk.

Elsők lettünk Szlovákiában

2010.09.11-én egy meghívásnak eleget téve a reggeli órákban elindultunk Szlovákiába, ahová a Restei tűzoltók hívtak meg bennünket egy tűzoltóversenyre. A versenyre az ifjúsági csapatot vittük magunkkal, illetve több felnőtt kísérő is velünk volt, az idő egész nap borongós volt, de kibírta eső nélkül. 9 versenycsapat volt, 6 Szlovákiából, 3 Magyarországról. A mi csapatunk a 9-es sorszámot kapta, nagyon izgultak a gyerekek, de amint rájuk került a sor rögtön megmutatták, hogy mit is tudnak valójában. Az eredményhirdetés úgy zajlott, hogy külön értékelték a két ország csapatait.
1.hely Mezőcsát ifi csapat.
2.hely Encs felnőtt csapat.
3.hely Gönc felnőtt csapat.
Hatalmas volt az öröm,rengeteg élménnyel gazdagodva tértünk haza az esti órákban.A gyerekekre két hét múlva is nagy megmérettetés vár,akkor a körzeti általános iskolák,tűzoltó versenyén fognak szerepelni reméljük ugyan ilyen jó teljesítménnyel.
A csapat tagjai:
Papp Sarolta,
Papp Csaba,
Farkas Róbert,
Molnár Tamás,
Benke Dávid,
Tóth Zoltán,
Nagy László,
Magyari Balázs,
Magyari István.
Felkészítők: Németh János, Kovács Tamás, Borsos Máté

Kistérségi Lovasnap 2010.

2010.08.28-án a Mezőcsát Városi SE Lovas szakosztályának felkérésére részt vettünk a Kistérségi Lovasnapon. A lovasok számára biztosítottunk a lovak mosásához vizet illetve egy csikós ügyességi versenyhez kellett kukákat megtöltenünk vízzel. A nap balesetmentesen telt, bár nem a legjobb időjárás közepette. Az egyik tagunkat az a megtiszteltetés érte, hogy segédhajtó lehetett az Igrici polgármester fogatán. Ezzel egy időben egy káreset is történt Mezőcsáton. Egy pincében csőtörés volt , a Tiszaújvárosi tűzoltók avatkoztak be.

Friss hírek

Elnézést kérünk, hogy nem olyan ütemben frissülnek a hírek, mint ahogyan azt szeretnénk, de technikai problémáink adódtak. Új videó látható a versenyről, az első, de nem az utolsó.

Felsőzsolca

A képek és a videó magáért beszélnek. Még mindig várja az egyesület a felajánlásokat az árvízkárosultak részére.

Edelényi árvíz

Edelényben készült ez a videó. Az egyesület gyűjtést szervez az árvízkárosultaknak, ha valaki adakozni szeretne, bármit, mi pénzt nem kérünk, ruhát tisztítószert, élelmiszert hívhatja a következő számot.06703748989.

Kategóriák