‘Tűzoltóverseny’ kategória archívum

Hagyományőrző Tűzoltó Verseny Tiszabábolnán

2016.06.04-én Hagyományőrző Tűzoltó Versenyt rendeztünk Tiszabábolnán.

Hagyományőrző Tűzoltók III. Nemzetközi Konferenciája Balmazújvárosban

A Magyar Tűzoltószövetség Hagyományőrző Bizottsága, valamint a Balmazújvárosi Hagyományőrző Tűzoltó Egyesület szervezésében a nemzetközi konferenciának a Pötyi szálló adott otthont 2016. február 28-án.
A konferenciát megnyitotta Dr. Tiba István, a rendezvény fővédnöke, a tűzoltóság elnöke, egyben országgyűlési képviselőnk.
Többek között a konferencián prezentált Dobson Tibor dandártábornok, Dr. Berki Imre múzeumigazgató, Dr. Borsos Mihály fotóművész, Béres Ferenc, Csóka Károly, Györfi Sándor Hajdú-Bihar megyei Tűzoltó Szövetség elnöke, valamint Ürge Lajos a szlovák Somorjai Önkéntes Tűzoltó Testület parancsnoka.

Nemzetközi Hagyományőrző Tűzoltóverseny

2015.09.27 -én Budapesten Nemzetközi Hagyományőrző Tűzoltóversenyen vettünk részt. Megpróbáljuk felsorolni a helyezéseket: Serdülő 2.hely, Női 2.hely, Senior 3.hely, Kocsifecskendő 3.hely, Mozdonyítható 2.hely, Országos összetett Női 1.hely. A legtöbb versenyzővel érkező csapat különdíját is megkaptuk a VASAS-tól, amit egy válogatott röplabdázó hölgy adott át! Illetve a mozdonyítható helyezésünket felajánlottuk Nácsa Bálintnak, aki sérülést szenvedett. Úgyhogy röviden csak ennyi.

Hagyományőrző Tűzoltó Verseny

2015.08.23-án Hagyományőrző Tűzoltó Versenyen voltunk Szerencsen, amely jól sikerült. Négy csapattal indultunk, egy 1. hely, egy 2. és egy 3. és a legfiatalabb versenyző díját is bezsebeltük.

Balmazújvárosi Tűzoltó Verseny

2015.08.16-án Balmazújvárosban Hagyományőrző Tűzoltó Versenyen vettünk részt, ahol egy 3. és három 2. helyet sikerült elérnünk.

Hagyományőrző Tűzoltó Verseny, Ónod

2015.06.28-án Hagyományőrző Tűzoltó Versenyen vettünk részt Ónodon. Ismét egy jó verseny, 3 második hely, 2 harmadik hely!

Megyei Önkéntes és Létesítményi Tűzoltó verseny

2015.06.13-án Megyei Önkéntes és Létesítményi Tűzoltó versenyt rendeztünk, egyben megünnepeltünk a Mezőcsát és Környéke Önkéntes Tűzoltóság fennállásának 130 éves évfordulóját.

Tiszakécske, tűzoltóverseny

Túl vagyunk egy érdekes versenyen! Senior III. hellyel térünk haza és egy kis bosszúsággal.

Felvidékre, Restére látogattunk a 100. évfordulóra

2015.05.09-én a csapatunk egy része a felvidéki Restére látogatott, ahol a helyi tűzoltó egyesület ünnepelte 100. évfordulóját. Zászlószentelésen és szentmisén vettünk részt, majd tűzoltóversenyre került a sor. Bennünket természetesen különdíjjal jutalmaztak, illetve Kovács Tamás önkéntes tűzoltónak járó állami kitüntetést kapott az ottani vezetőktől. Egy tartalmas napot töltöttünk el és visszavárnak bennünket.

Nemzetközi Hagyományőrző Tűzoltó Verseny IV. alkalommal

2015.04.18-án IV. alkalommal rendeztük meg a Nemzetközi Hagyományőrző Tűzoltó Versenyt, a jó kapcsolat révén ismét a Vöröskereszttel együtt.

Kategóriák